Wat klanten zeggen

Enthousiast en betrokken

“Wij zijn door Theo prima begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning in Leeuwarden. Hij was enthousiast en open over de situatie en mogelijkheden en adviseerde ons goed over de te nemen stappen gedurende de onderhandelingen. Ook de vriendelijkheid en persoonlijke aandacht was bijzonder prettig. Wij raden hem graag iedereen aan”

Erwin Kok, Leeuwarden
Veel te danken aan de kennis van Theo

Omdat het boerderijtje van mijn moeder verkocht moest worden, viel onze keuze op makelaar Theo Duinstra die wij nog kenden van een samenwerking van Dorpsbelangen. Theo was direct enthousiast en maakte al gauw een prospectus met foto’s.

Diverse bezichtigingen waren aan de orde, maar niks was Theo te veel. Door zijn inzet en vakkennis is het na een paar maanden gelukt om het te verkopen. Een jaar later deden we weer een beroep op Theo, nu voor het aankopen van een woning in Gorredijk voor onze oudste dochter. Theo onderzocht, handelde en kocht het huis na heel goed overleg met onze dochter.

Kort gezegd is dat onze familie heel veel te danken heeft aan Theo zijn goede kennis van verkopen, kopen en taxeren van onroerende goederen.

Aan Algra, Suwâld
Zijn positief kritische blik was voor mij erg belangrijk

Met veel plezier en een zeer tevreden gevoel kijk ik terug op de begeleiding van Theo bij het zoeken naar en aankopen van een nieuwe woning. Wat voor mij belangrijk was bij dit proces was zijn vakmanschap. De positieve kritische blik bij het bezichtigen van huizen en het terug vragen wat voor mij belangrijk was bij een huis. Bij het aankopen was Theo een goed onderhandelaar met oog voor detail en het goed afhandelen van de koop. Ik ben voorlopig niet van plan te verhuizen, maar mocht dat het geval zijn zou ik zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Bert van der Meer, Oudebildtzijl

Verkoopstrategie

Verkoop-Makelaars-Marketing-Mix1

Bekijk onze werkwijze

Lees ons Woonmagazine 2018 | Editie 1

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft. Uitgebracht door Duinstra Makelaars. Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/duinstramakelaars