De kracht van verkoopstyling

De kracht van verkoopstyling

Ben jij al bekend met verkoopstyling? In Amerika en Engeland is verkoopstyling de normaalste zaak van de wereld, immers je wilt graag je huis verkopen en dus zorg je ervoor dat alle ruimtes zo optimaal mogelijk gepresenteerd worden. In Nederland zetten steeds meer makelaars een verkoopstylist(e) in bij de verkoop van een woning. Ten onrechte wordt wel eens gedacht dat verkoopstyling duur is, maar na een relatief kleine investering oogt je woning ruimer, lichter, aantrekkelijker en sfeervoller voor een breder publiek. In de praktijk is gebleken dat deze kleine investering meer effect heeft op de verkoop van de woning dan een vraagprijsverlaging.

Duinstra Makelaars ontzorgt je volledig. Dat betekent dat wij grote hoeveelheden woonaccessoires zelf op voorraad hebben die wij inzetten tijdens het verkoopklaar maken van je huis. Om zelf geen extra investeringen meer te hoeven doen bieden we je de mogelijkheid deze woonaccessoires van ons te huren voor een klein bedrag per maand.

Duinstra Makelaars biedt verkoopstyling standaard gratis aan!

Wat doen wij….

Wij geloven in een optimale presentatie van de woning alvorens deze in de verkoop te zetten.

Duinstra Makelaars werkt met een eigen gecertificeerd verkoopstyliste, opgeleid bij House of KIKI, marktleider op het gebied van vastgoedstyling en misschien beter bekend van de TV-programma’s ‘Uitstel van Executie’ en de ‘TV Makelaar’. Onze verkoopstyliste komt eerst bij een uur tot anderhalf uur bij je langs voor een intake gesprek. Hierin krijg je tips en adviezen zodat je zelf ook alvast aan de slag kunt.

Op de dag (of een dag voordat) dat de professionele woningfotograaf komt en wij de opnamen maken voor de woningvideo, komt onze eigen verkoopstyliste een hele dag of een dagdeel bij je thuis om samen met jou alle puntjes op de i te zetten en alles helemaal perfect te maken voor een optimale fotopresentatie.

Uit onderzoek is gebleken dat een gestileerde woning niet alleen de helft korter te koop staat, maar dat deze woning gemiddeld ook nog eens meer oplevert dan een niet-gestileerde woning! Duinstra Makelaars biedt verkoopstyling standaard gratis aan!

Gratis waardebepaling?

brochure-vdef-voorpagina

Vraag de brochure aan

Lees ons Woonmagazine 2018 | Editie 1

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft. Uitgebracht door Duinstra Makelaars. Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/duinstramakelaars