Aankoopmakelaar Starterspakket

Je eerste huis kopen? Maak gebruik van ons Aankoopmakelaar Starterspakket

Ben je en starter op de woningmarkt en ook nog op zoek naar een aankoopmakelaar? Dan is het Aankoopmakelaar Starterspakket wellicht iets voor jou. Je betaald geen 1250 euro voor de aankoopbemiddeling, maar slechts 999 euro. We hebben hiervoor wel 3 spelregels in het leven geroepen, namelijk;

  1. Het is de eerste keer dat je een woning gaat kopen
  2. De maximale leeftijd is 35 jaar
  3. Dit is inclusief 3 woningbezichtigingen

 

Wil je meer weten over wat een aankoopmakelaar precies allemaal doet en wat hij voor jou kan betekenen, klik dan even op de link hiervoor en we vertellen je alles! Komt er uiteindelijk geen overstemming, dan betaal je nog niks. Kortom, no cure no pay!

 

Is dit het moment voor starters om te kopen?

Op deze vraag is natuurlijk nooit een sluitend antwoord te geven aangezien we niet weten wat de huidige woningmarkt de komende jaren doen gaat. Kijken we naar de feiten op dit moment dan kunnen we niet anders dan concluderen dat dit een bijzonder aantrekkelijk moment voor starters op de woningmarkt is om een huis te kopen. De rente is historisch laag (deze is zelfs nog niet eerder zo laag geweest als nu) en de huizenprijzen zijn sinds 2008 flink in waarde gedaald. Deze historisch lage rente in combinatie met de relatief lage woningprijzen maken omstandigheden uitermate gunstig voor het kopen van een woning. De verwachting is dat de rente na 2016 weer langzaam zal stijgen en dus is het afsluiten van een hypotheek dan weer iets lastiger wellicht. Zonder op de stoel van de hypotheekadviseur te gaan zitten, wij werken overigens nauw samen met een aantal goede adviseurs, is het absoluut de overweging waard om de rente voor een lange periode vast te zetten. Wanneer je kiest voor 15 jaar of zelfs nog langer ben je de komende jaren verzekerd van lage maandlasten! Bespreek dit natuurlijk altijd goed met je hypotheekadviseur.

“Theo was enthousiast en open over de situatie en mogelijkheden en adviseerde ons goed over de te nemen stappen gedurende de onderhandelingen. Contact was erg persoonlijk en prettig! ”

Aankoopmakelaar

 

Onderhandelingen1

Bekijk de voordelen

Klanten aan het woord

Icoontje-Reviews

Lees onze klantreviews

Lees ons Woonmagazine 2018 | Editie 1

Een heerlijk magazine vol leuke, inspirerende artikelen over alles dat met wonen te maken heeft. Uitgebracht door Duinstra Makelaars. Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/duinstramakelaars